Anis Neesa


appreciate it so much :)
03 August 2011 | 10:03 PM | 2 Words
thanx pada P4V coz surprise yg korang bagi ari ny
anis sangat2 menghargai 2
anis ngaku,
memang ada kecik hati sebab xde sorang pun daripada P4V
yg wish birthday anis masa 1 ogos lepass
memang ada terasa hati, memang ada menitik air mata jugak
sebab ingatkan P4V memang langsung tak ingat birthday anis
rupanya !
diorang memang sengaja buat bodo je
sebab diorang nak wat surprise untuk anis hari ny
sorry sangat coz fikir yang bukan2
P4V memang baek !
korang larh kawan aqu
yang sebetul2nya kawan
anis sayang sangat kat korang
masa diorang bagi present tadi nan kad wish BESAR PUNYEE
memang terharu sangat2


the biggest birthday card i had ever receive !
besa tau birhday card ny !
and dibuat dengan sendiri dengan hasil kreatif yana, nita and isma
lawa !
lpas ny boleh larh diorang ambil tempahan ek ?
haha :P


hadiah masih bersampul lagi tau !
haha :P
and when i opened the parcel
i found this lovely fabric


memang cantik sangat !
actually ny kain untuk buat baju kurung
and apew lagi ?
jom bergaya dengan hadiah
but hey wait !
i got massage from encik masham !


hisyh encik masham ny
spoil larhh
still loveyou larh encik masham ! :)
haha :D
eh, sambung bergalak nan hadiah


fabric ny memang cantik sangat
soft and memang sesuai buat baju kurung
and u know what ?
my mom kata

"esok mak hantar dekat cik norinah, suruh dia buat baju kurung"

hamboi2 makcik siti !
bersemangat kamoo yerr !
haha
sekali lagi
TERIMAKASIHBANYAK2 pada P4V
sayangg korang !


p/s : memang best hidup bila ada kawan untuk ketawa and menangis

Labels:


-Past- | -New-