Anis Neesa


contest blog paling colourful
24 August 2011 | 4:20 PM | 3 Words
terasa mahu join ini contest larhh
selalu, tak ambik port punn nak join contest yang dianjurkan blogger2
tapi contest yang dianjurkan cik alia afifah kita ny
anis terasa nak join pulak
so, saia punn join larh
cik alia !
anda bertuah kerana anis join contest awak
pertama kali ny tau !
hehe :D
saia join contest ny punn bukan sebab perasan blog saia ni cantik
anis saja2 je join :)


korang nak join jugak ?
mesti nak tahu syarat2 nye kann ?
jom terjah syarat ! :)


Rules
2.Like blog page cik alia
3.Korang must have a blog.At least one :P
4.Must a Malaysian.
5.Make an entri dengan tajuk Contest Blog Paling Colourful ,ambil banner kat atas sekali.
6.Bagi link entri korang dengan cara komen entri cik alia yang ini.
7.Tag 1 kawan yg korang kenal.
8.Korang diberi 40 hari untuk edit blog supaya nampak colourful.
9.Contest akan terbatal if kurang daripada 5 org yg join.

2 lahh syarat2nyee
sekarang da tahu kann ?
jom join sama2 :)

anda di tag sahabat ku :)

-Past- | -New-