Anis Neesa


happy birthday to me part II
01 August 2011 | 10:01 PM | 0 Words
sambungan semalam
haha
ok !
firstly, terimakasih banyak2 kat semua orang yg ingat befdey anis
especially my parents, encik masham, toncet
and sesiape saje larrh
haa !
tak lupe jugak untuk kawan2 facebook saia
yang sudi wish befdey saia
wlau un penad saia meng-like and meng-reply wish2 anda semua
tapi amat berbaloi bagi saia yerr
thanx a lot

masa berbuka puasa untuk hari pertama ramadhan tadi,
sekali harungg sambut my birthday
nak tengok gamba ?
taknak ?
korang taknak pun, anis tetap nak letak gamba gak :)


ny larhh birthday cake saia
birthday cake anis tak semahal birthday cake adik anis
maklumlah, beli kedai biasa aje
adik anis punye birthday cake beli kat SECRET RECIPE
tapi anis xkesah pun !
yang penting
KERJASAMA !
eh ! bukan kerjasama
teringat wonderpets larh pulak
haha
yang pentingnya, kek ny sedap and chocolate nye penuh sangat2
pandai ayah anis pilih yerr


ini larh yang kami sekeluarga melantak untuk buka puasa kali ny
kentang putar !
thats my favourite
suka sangat2
hee ~ :)
my father said

"penat ayah beratur kat KFC tdi
ramai betol orang hari ny !"

and i was thinking

"biasa larh 2
bulan2 puasa ny mmg ramai larh kat KFC 2"


jeng jeng jeng
ini larh hero kesayangan anis
dia larh yang belanja semuanya hari ny
dia larhh yang penat beratur kat KFC
dia larh yg beli radio baru
oops ! terlepas plax !
haha :D
terimakasihh encik hashim bin abdul razak
eh eh
nama arwah atuk anis sama dengan nama ayah encik masham
- ABDUL RAZAK -
haha, forget it
apa2 pun, sedih bila ayah cakap macam ny tadi

"ayah takde duit nak belikan akak hadiah mahal2
ny jela yg ayah boleh belikan"

ya allah
sedih sangat bila dengar ayah cakap macam 2 tadi
ayah, akak tak kesah pun
asalkan ayah ingat birthday akak pun da cukup
apew yg ada hari ny pun da cukup da ayah
mekaseh bnyk2 ayah
iloveyou ayah !
iloveyou too mak !
:')

apa2 pun,
hari ny banyak makan kek !
haha

muka terlebih excited nampak kek :D

yummy ! kek ny sedapp ! :D

saia sangat happy hari ny
terimakasihh untuk semua
macam menang award larhh pulak !
:P

p/s : encik masham nak rasa kek anis.. tapi anis hanya mampu kasi gambar sahaja.. haha.. kesian encik masham saia :P

Labels:


-Past- | -New-