Anis Neesa


selamat hari raya !
28 August 2011 | 8:51 PM | 0 Words

first of all, nak say SELAMAT HARI RAYA untuk
1. my family
2. encik masham
3.pop4ourvariasi
4. ALL my friends
5. kawan2 kat facebook
6. blogger - blogger
and semua lahh !
yang kenal anis
anis nak minta maaf dari hujung rambut sampai hujung kaki
especially kat blogger2
if apa yang selama ni anis tulis kat blog
ada yang mengguris hati korang
ada yang buat korang tak suka ke
minta maaf banyak2
maybe masa tu tengah syok update blog sambil kunyah chewing gum
sampai tak sedar apa yang anis cakapkan tu buat korang sakit hati
sekali lagi,
anis minta maaf :)

oh yaa
family anis tengah sibuk sebenarnya sekarang nihh
anis curik masa sikit untuk update blog
sebab nak minta maaf kat korang
maybe lepas nihh dah sibuk giler2
takut tak sempat nak minta maaf

assalamualaikum :)


-Past- | -New-