Anis Neesa


kamilah penggiat seni !
29 September 2011 | 10:12 PM | 4 Words
wahh !
bersemangat sungguh post anis kali ni
sebenarnya tak berapa nak seni lahh
tadi petang anis bosan
so, melayan lahh budak2 kecik sebelah rumah anis ni
melayan diorang kat bawah pokok depan rumah anis
best pulak lama2 melayan kerenah budak kecik
rasa muda 10tahun
*ecehh..menipu
diorang ni berbakat dalam bidang seni lukis
tak macam anis
tak percaya yang diorang ni terer ?
meh tengok


haa !
berseni kann ?
anis punn tak pandai lukis macam tuu
anis cuma mampu buat ni sahaja


tengok tuu
ada selipar jamban lagii
*actually bukan jamban punya selipar
masa nak ambik gambar ni feeling2 dekat tepi pantai
tak dapat yang real, berangan punn ok lahh
HAHA, ye saia sengal


best kann bila melayan kerenah budak2 kecik ni
da lahh comel2
semua nye memikat hati je
geram !

hari ni kat sekolah cuma belajar physics je
sebab cikgu2 semua sibuk hari ni
ada yang meeting, ada yang rewang and ada yang malas nak masuk kelas jugak
oopps ! haha  :D
wei anis ! kenapa rewang ? cikgu kau yang mana pulak kawen hari ni /
choiii ! bukan cikgu anis kawen lahh
tapi malam ni ada solat hajat perdana untuk calon2 pmr, spm and stpm
rewang tadi tu untuk event malam ni lahh
tadi anis and P4V yang lain asyik pindah2 tempat lepak je
cikgu2 punn tak kesah
so, kami lagi tak kesah !  :D

ok lahh !
sampai sini jela anis membebel
lain kali anis membebel lagi tau
bye !  :)

p/s : majulah penggiat seni untuk negara ! HAHA :D


-Past- | -New-