Anis Neesa


maisara lah ! bukan miasara
10 September 2011 | 2:13 AM | 0 Words
kom apa ? kombet
bet apa ? betman
men apa ? mentol
tol apa ? tolak
lak apa ? lakse
se apa ? sepak

nak penyepak free tak ? hehe
takkan lah anis nak sepak korang
apa lah yang kau merepek ni anis = ='

ok lah !
sekarang pukul 1.30 pagi
nak cakap, yang anis penat giler babeng 
update blog punn sampai tak sempat
sorry yerr
cehh, macam ada je orang yang baca blog buruk kau ni anis
toksah nak perasan lahh anis

actually tadi ada marhaban kat rumah anis
so anis busy tolong my mom
balik sekolah terus tolong my mom
sampai lahh nak dekat maghrib
coz lepas maghrib da start marhaban
and my house adalah rumah pertama
my mom masak :
1. sup ayam, boleh pilih nak makan dengan bihun or roti
2. tempe goreng, cicah sambal kicap (seriously pedas giler my mom buat)
3. kuih2, actually ni tempah dengan kawan my mom

masa tengah sibuk2 tolong my mom kat dapur,
this budak kechik mari anis punya rumah

|
|
|
\/


comel tak ? comel tak ?
comel kann ?
tengok lah siapa jiran dia
haha, takde kena mengena punn
ni jiran anis
nama dia maisara
bukan miasara yang femes tuu tau !
ni maisara, jiran anis
sara (nama tak berapa glemer) tiap2 hari datang rumah anis
dia datang mesti around 5 - 6 p.m
dia ny comel sangat
and satu habit dia kalau datang rumah anis
MESTI minum air masak
haha
i dunno why
tapi tu lahh habit dia
agaknya air masak rumah anis ni sedap kot =P

actually ada satu cerita sedih
teddy bear anis yang haziq bagi is gone !
uwaaa =(
masa balik sekolah tadi
feel strange sebab teddy bear tu takde kat atas katil anis
and i asked my mom yg nga sibuk kat dapur tuu

mak, mana teddy bear haziq bagi ?

dah takde

tau lahh takde tapi macam mana boleh takde ?

tadi cik zila (makcik sedara) datang beraya
rina (anak cik zila) masuk bilik kau
dia bawak keluar teddy bear tuu
mak biarkan lahh dia main
masa nak balik, dia nak bawak balik sekali teddy bear tuu
sampai nangis2
mak kasi jela dia

WHAT ! ?
kenapa mak bagi dia ?
mak ni kann
mak tau kan tu haziq yang bagi
adoyai

mak tau lahh
tapi tu kan budak kecik
nanti kau beli lahh yang lain
dah !
banyak songeh pulak
pergi mandi lepas tu tolong mak
aku tengah banyak kerja
nak suruh melayan kau pulak

errr ! geramnya
dah lah teddy bear tuu gone
lepas tu kena marah pulak
anis text haziq bagitau pasal ni and nak said sorry
dia kata, takpe lahh nanti kalau ada masa dia belikan lagi
baik nya kau ny haziq
tau lah kau kaya
ecehhh ~
haha =P

ok larh
time to sleep
ngantuk giler babeng
bye ^^


-Past- | -New-