Anis Neesa


mak, saia penat lahh !
05 September 2011 | 2:50 PM | 0 Words
hai semua !
da lama tak update blog ni
bukan apa sibuk lahh
sekarang dah raya ke tujuh
raya pertama sampai raya ke enam anis sibuk sangat2
ramai orang datang raya
boleh dikatakan NON-STOP orang datang beraya
memang penat sangat2
raya pertama je dah ramai yang datang
kebanyakan nya sedara mara lahh
tak kesahh lahh tu semua
lagi bagus kann ramai orang datang
maknanya orang ingat kat kita
tapi yang anis kesah
*tak berapa kesah sebenarnya
homework semua tak siap !
terukk kan saia ?
baru tau ke ? :D
korang mesti bergaya sakan kann masa raya ni
anis simple dimple je
jom tengok apa anis pakai untuk raya :)


RAYA PERTAMA
green everGREEN :D
raya pertama ni, SEMUA ahli keluarga anis pakai warna hijau
sebab tema tahun ni hijau
so, anis berpuas hati tahap melompat tak tentu pasal masa raya pertama ni
kenapa korang tanya ?
hei, green is my favourite colour
so, tema tahun ni adalah hijau and semua dalam rumah anis berwarna hijau :)
tapi incredible hulk or shrek takde lahh kat rumah anis
*diorang kann berwarna hijau :D
RAYA KEDUA
cokelat chocolatos :D
*abaikan pose anis yang entah pape tuu
actually ni bukan baju raya punn
da 2 3 kali pakai
tapi takpe lahh kan ?
bukan salah punn
suka baju nii :)
baju raya encik masham tahun nii warna cokelat tau ! :)

raya seterusnya da pakai baju tshirt je :D

ni nak habaq mai
kalau dapat duit raya tuu
alhamdulillah
simpanlah leklok
jangan sepah merata-rata
eh anis ! siapa yang nak sepahkan duit ?
anis tak kata korang sepahkann duit
maksud anis, simpanlah kat tempat yang tertutup
time raya ni lahh banyak kes curi
anis cakap bukan main cakap je tau
dah terjadi
anak kepada kawan mak anis
faham tak ? =='
duit budak tuu hilang
dengar cerita nya, semua sekali yang hilang RM400 lebih
*wahh kaya budak nii
kann dah rugi tuu
siapa suruh taknak simpan leklok
kann da hilang
RM400 lebih tuu boleh buat beli handphone baru tau
*tuu kalau anis lahh :D

apa2 punn
berjaga2 lahh yer
anis sekadar mengingatkan je
terpulang pada korang nak dengar ke tak :)

-Past- | -New-