Anis Neesa


SEPAH @ kota tinggi
11 September 2011 | 11:52 AM | 0 Words
morning semua :)
baru lepas sidai kain yang melambak
dah macam kedai dobi dah anis tengok
actually nak update blog semalam
tapi anis penat sangat and tak larat nak menaip
ecehh.. macam susah sangat je nak menaip
semalam anis buat apa je ek sampai kononnya tak larat nak update blog
bukan buat apa sangat punn sebenarnya
masa siang, dari 10.30 a.m - 5.30 p.m
anis pergi beraya dengan hazirah, piqa and miza
kitorang pergi beraya rumah kawan2 kat pasak ni je
semalam masa turn beraya rumah anis hujan lebat pulak
so lepak ar jap rumah anis

"kau ada lagu apa ?"
"kau ada theme yang lawa2 and comel2 tak ?"
"kau ada lagu baru tak ?"

tu lahh soalan yang kerap ditanyakan kami berempat
~ banyak soalan yang berada di minda
banyak tanda tanya dan juga kata kerja
otak kata jangan hati pula kata ya
hidup tak menentu adakah ini cinta ~
ecehh nyanyi lahh pulak
sudah2 ler tu noor hanisah
dah mendung dah kat luar tuu

- hazirah, miza, piqa -

tengok tu ! khusyuk masing2, betul2 focus kat screen handphone
macam2 yang di godek
*yang cakap punn apa kuragnya

malam anis buat apa pulak ?
anis pergi malam kebudayaan kat bandar kota tinggi
piqa and fatin yang ajak
mak anis punn bagi green light
so, pergi jela kann
kitorang gerak pukul 6.30 p.m
pergi gedung (orang kota tinggi tau lerr)
sebab fatin nak beli barang sikit
and then lepak mcd
pkol 8.15 p.m baru gerak pergi dataran jam kota tinggi
tak ramai sangat masa kitorang sampai tuu
then bila dah pukul 8.30 p.m and above, dah start sesak kat situ
mana tak nya, ada kumpulan SEPAH datang
penuh dataran jam kota tinggi tuu
Y.B Puan Asiah punn ada jugak
then, i saw asraf and sham *my kawan
just tegur gitu2 je then dah lahh kann
macam2 persembahan ada
tarian, nyanyian, lawakan *err, actually lawak
the best of course lahh kumpulan SEPAH kann

* sorry tak clear

yang baju merah tu MAMAT
yang baju putih tuu JEP
SHUIB tak ada
tapi mamat dengan jep je da cukup buat kitorang tak kering gusi ketawa
anis ada rakam sikit je
nak tengok ?
kalau tak jelas tuu sorry lahh yerr :)

video

event ni habis dalam pukul 11 lebih
sampai rumah je felt so tired
online FB jap then terus tidur
ok lahh
mahu tolong mak
ada marhaban group kedua pulak hari ni

*muka ngantuk masing2

p/s : encik masham jelous anis dapat tengok SEPAH live :P


-Past- | -New-