Anis Neesa


skuter ke tu ?
19 September 2011 | 10:10 PM | 0 Words

nama benda alah ni skuter ke ?
my mom tu suka2 hati je letak nama
actually tadi petang pergi bandar semata-mata nak beli benda alah ni
adik anis merengek2 nak benda alah ni
suka lahh adik dah dapat apa yang dia nak kan selama ni
kitorang gila2 tadi dalam kereta
takde keje sementara tunggu ayah beli pizzahut
yummy ! :)

*asal muka kau putih bebenor dik ?
anis : peace yaww !
adik : silalah pakai bateri jenama PANASONIC untuk mendapatkan kepuasan berpanjangan :D

adik : kak, tengok tuu, ada makcik tengah merempit lahh
anis : diamlah kau ! akaq tengah buat iklan gigi nii.. NGEE  :D

anis and adik : SMILE !  :)

yeah ! see !
ayah beli pizzahut
Chunky Loaded Pizza 
yummy yummy ! *telan air liur
sampai je rumah, terus ngap2
sedappp ~  :)
kitorang makan sampai habis
tak percaya ?
sekarang dekat tudung saji tuu tinnggal ni je

|
|
\/


tu punn da habis agaknya
sebab tadi adik anis sibuk nak pizza

awak, awak, awak *buat muka bajek comel
tadi kann, ada budak kecik comel datang rumahh
actually budak kecik tu cucu kepada makcik sedara anis
nak tengok ?
jangan geram tau ! hehe  :D


comel tak ? comel kann
geram je tengok dia
nama dia hana :)
mata dia besar ! cute giler ! :)
ok lahh
nak offline
mahu tengok tv :)
bubye

p/s : anis rasa anis merepek lahh post kali ni.. HAHA  :D


-Past- | -New-