Anis Neesa


wahai adik- adik ku
18 September 2011 | 12:19 AM | 0 Words
lama dah tak update blog nihh
my leg is sakit because terseliuh lahh
tuu yang effectnye, malas nak update blog
*takde kena mengena punn
actually takde cerita best pun nak cerita kat korang
so, hari ni anis nak cerita pasal
..........................
pasal apa ek ?
haha
ok2, anis nak cerita pasal budak2
budak mana pulak kau nih anis ?
hisyhh, sabar lahh
ni yang nak cerita nih

1. NADILA SHAHIRA


haa ! kan budak tuu
eh, bukan yang kecik tuu
yang sebelah nye manis berbaju ungu bertudung hitam
korang boleh panggil dila or apa2 jela 
asalkan yang tak menyakitkan hati dia
umur dia ni baru setahun jagung
ecehh :D
actually 13tahun, thats mean form1 lahh kann
sekolah kat Sekolah Menengah Bandar Kota Tinggi
yang anis suka pasal dia ni
dia cantik, sopan, hormat orang and senang nak dijadikan kawan
 nak kenal dila ? single lagi tau
klik gambar dia yang comel kat atas tu untuk pergi facebook dia
and tekan SINI untuk ke blog dila

2. ASYRAF


siapa pulak mamat yang pose ala ala alamak comel dengan domo ni ?
mempersembahkan , asyraf @ acap :D
umur 15tahun @ form 3
budak nih sangat lahh busy
mengalahkan perdana menteri
24jam busy memanjang
nak text bukan main susah
tapi bila melayan budak ni asyik ketawa jela kerjanya
suka merepek2 dengan ini budak
suka laughing2 dengan ini budak
suka buat budak ni rasa serba salah, HAHA :D
nak kenal ? macam biasa lahh der  *ecehh
klik gambar dia untuk go to his facebook

siapa diorang berdua ni dalam hidup anis ?
diorang nih sebenarnya bukan parents anis
tapi diorang berdua ni merupakan adik2 angkat anis
kau tak cukup adik ke anis sampai nak ber adik2 angkat segala ?
memang tak cukup !
haha, takde lahh
sebenarnya anis selesa dengan diorang and hope diorang pun selesa dengan anis
pape pun, akaq sayang adik2 akaq berdua ni even korang cuma adik angkat je :)

p/s : saia sayang encik masham jugak ! eh3, tetiba pulak :D


-Past- | -New-