Anis Neesa


kau pikir penat kau je ?
22 October 2011 | 9:15 PM | 0 Words
hye semua !
lama kann anis tak update blog
kann anis dah cakap, ada exam lahh
sangat memenatkan kepalahotak memikirkan pasal exam
so, jalan penyelesaiannya
MERAYAP ! hehe
tadi anis merayap dengan nurul syafiqah bt mohd daud
hamboii, bukan main !
sebut nama panjang lagi
lebih afdhall bak kata orang ! hehe
kami pergi jalan-jalan, shopping, makan-makan and karaoke !
dengan semangat yang diilhamkan oleh datuk siti nurhaliza,
kitorang punn apa lagi, nyanyi dengan penuh semangat wa cakap lu ! haha
habis harok pusat karaoke 2 kitorang kerja kann
sampai 10lagu ! HAMEKKAWW !
elak runtuh je tadi  :D
syafiqah lahh yang paling semangat
kalau boleh, semua lagu dia nak nyanyi
jom layan gambar yang sememangnya di capture daripada handphone murahan

masa dekat pusat karaoke tuu,,
jumpa ini tiga orang budak


haiyooo,, sangat poyo lahh korang ni
opps..mahap abang-abang ku
erkk ! geli aqu doo !
actually diorang ni anak-anak angkat my dad
sebenarnya ramai lagi
tapi diorang ni antaranya lahh
malass lahh cerita pasal diorang, hehe
lepas dah penat menghuru-harakan pusat karaoke tuu
kitorang pergi makann !


daripada ini :

kepada ini :

wahh !
gelojoh betul kami berdua ek
haha, lapar lahh dear
daripada pagi kitorang takmakan tau tak
melahap ni punn dah pukul 4.00 petang
kitorang balik pukul 5.00 petang lebih
and stay rumah syafiqah kejap
kami sungguh ke-capek-an !
kat rumah syafiqah, lepak-lepak and belajar perakaunan kejap
ecehh ! ~
KAMI PELAJAR PERAKAUNAN !  :D
ok lahh
mahu main game
bubye darls :)


-Past- | -New-