Anis Neesa


macam tu baru kawan !
30 October 2011 | 10:27 PM | 0 Words
30 October 2011

assalamualaikum :)


FADILAH. dia yang buat anis tergelak-gelak tak berhenti bila dia overnight kat rumah anis malam semalam. dia lahh kawan gosip anis. dia lah tempat anis cerita masalah. dia jugak lahh kawan "burung hantu" anis :D

true friends always by your side


HAMIZA. the one yang lepak-lepak dengan anis and doing kerja-kerja yang boleh dianggap gila. and ketawa sampai nak runtuh rumah. and yang rajin melayan kerenah adik anis yang sengal mengal tuu

friend never leave their friend alone with sadness


ANUM and PIQA. diorang yang ajar anis perakaunan. esok exam perakaunan! diorang jadi cikgu anis hari ni. mengajar dengan macam-macam pose dari duduk sampailah berdiri. apa-apa punn, thanks so much friends :)

friends always taught us good things and not bad things 

S A Y A  S A Y A N G  K A W A N  S A Y A :) 

-Past- | -New-