Anis Neesa


oh, please !
11 October 2011 | 8:50 PM | 2 Words
hye semua
lamanya anis tak update blog
sebenarnya bukan ada apa2 pun
tapi anis yang malas *anis memang pemalas punn
actually tengah sibuk ni
tapi curik masa sikit lahh untuk update blog yang dah berkurun tak di update ni
dah bersawang da blog ni
tu yang sibuk mengemas blog tu
HAHA tak ada lah
sebenarnya anis tengah sibuk belajar
esok dah start final exam
so, kenalah rajin2 kan otak untuk membaca and memahami semua pelajaran yang dah belajar
habis selama ni kau takfaham ke apa yang kau belajar anis ?
jawapan yang amat tulus dari hati anis, TAK ! :D
anis memang agak lembab yerr dalam pelajaran
lagi-lagi bila naik form4 ni
aduhai, menterencatkan akal betul !
urat-urat saraf semua macam nak putus dah
dah pernah buat operation penyambungan saraf kat otak anis ni tau *ok, ni anis tipu
esok start kertas add math
anis harap lulus je
tak mintak lebih2 punn
anis memang lemah giler babeng add math
so, tengah bertungkus lumus mengulangkaji add math lahh sekarang ni
nampak sangat study last minute kann ?
yaa, thats me :)
kat sekolah tadi ada lah buat ulangkaji jugak
then, bila balik rumah, tak study punn
anis merayap nan ila je
sampai pukul 6petang  :)

- ila @ ilot -

ok lahh nak offline
mahu study lahh
doakan anis dapat jawab soalan exam dengan mudah and tepat keyh semua :)
assalamualaikum

p/s : maybe tak update blog untuk tempoh masa yang lama :)

-Past- | -New-