Anis Neesa


normal :)
04 November 2011 | 8:26 PM | 2 Words
04 November 2011


assalamualaikum :)
dah beberapa hari tak update blog. bukan sebab malas, bukan sebab jaga ayam nenek nak bertelur. tapi sebab exam yang sangat-sangat lah susah. membebankan segala pemikiran.

tapi kan, sepanjang anis tak update blog, selama tu jugak lahh diyana pergi kem KRS. siapa diyana? nampak gambar atas ni? cuba teka yang mana satu diyana. anis bagi hint ok? diyana sorang pakai shawl. of course dah tahu kan yang mana satu. hehe.

serius anis cakap, masa diyana takde 4hari rasa macam lain sangat-sangat. apa yang membuatkan lain?

1. bila anis datang sekolah pagi-pagi, mesti ada diyana tengah dating dengan wan.                                    
2. bila pandang belakang, mesti nampak diyana berbual dengan nita. (nita duduk belakang meja anis) 
3. paling ketara, suara diyana. (anis dah berapa kali entah asyik terdengar suara diyana, padahal diyana kat kem. pelik?) 
4. selalunya, diyana mesti dengan kitorang. dah 4hari P4V jadi P3V. haha
now, semua back to normal. diyana punn dah balik kem. tadi punn diyana sekolah. gila diyana tak sekolah? mahu si wan taktentu arah.

hmm,, exam punn dah HAMPIR habis, tinggal dua paper lagi. physics and chemistry kertas 3.  sambung naik cuti raya haji.

malam esok start rumah anis penuh dengan sedara-mara and penuh dengan kereta. haha. kadang-kadang sangat memeningakan kepala. why? sebab bila anak-anak buah anis semua bergabung, memang meletup rumah anis ni!! *ok, tipu meletup. sangat lahh memekak sampai ke tengah malam. adoyai. tapi bukan selalu kann kumpul sedara-mara ramai-ramai?. takpe lah. nanti anis join diorang terejal :D

EM dapat cuti. terus balik Perak. rindu bebeno dekat emak tersayang. anak mak larhh kata kann. haha. takde lah. untung lahh dapat balik Perak ^.^

ok lahh, sampai sini je membebel. lain kali membebel lagi. eh, sebelum tuu! thanx kepada mereka yang follow blog anis. terimakasih banyak-banyak. even follower anis takbanyak manapunn *memang takbanyak.
follower yang ke-200 : yasminRosalan
jenguk-jenguk lahh yasmin keyh? si cantik tuu. pewitt :

-Past- | -New-