Anis Neesa


selalu ada mereka
13 November 2011 | 8:36 PM | 1 Words
13 November 2011

assalamualaikum :)
fuhhh! penat giler wa hari ni lu tahu tak. astaghfirullahhalazim. biadap sungguh bahasa anis. hehe. anis gurau jela. kita penat lahh awak. awak tak kesian dekat kita ke? sampai hati awak. *mintakpenampor 
hari ni, dari pagi sampai petang anis dekat bandar kota tinggi sahaja. melayan kerenah ini tiga orang budak yang dengan tiga tujuan berbeza untuk turun ke bandar.
1. PIQA
motif turun bandar : cari kerja untuk memenuhkan masa cuti sekolah
2. NADIA
motif turun bandar : hari ni FIRST date dengan boyf dia!
3. KAK AYU
motif turun bandar : nak bank-in duit
motis anis apa pulak? TAKDE MOTIF! saje je ikot. diorang yang ajak. ikut jela. lagipunn, bosan duduk rumah. agak memenatkan. anis dengan kak ayu sabar je melayan kerenah si piqa. kesana kesini. nadia kitorang biarkan je dengan boyf dia. pandai-pandai lah jaga diri. lepas dah melayan perangai si piqa yang tak reti duduk diam tu and lepas boyf nadia dah balik, kitorang kena melayan lagi kerenah piqa nak berkaraoke. anis dengan nadia taknyanyi pun. piqa dengan kak ayu je. anis dengan nadia dah penat giler. nadia sempat tidur lagi tau! sengal kau nadia~
dekat tepi sungai johor
masa makan dekat KFC. piqa belanja. terimakasuh ibukk ;) 
artists of the day. suara diorang serius best!
hisyh kau ni nadia. orang tengah sibuk menyanyi, kau tidur pulak. penat dating lahh tuu ;D
eh eh, siapa pulak ni? macam kukenal, tapi dimana ya? haha. nak jugak letak gambar dekat sini. this is what i wore today. taklawa? ada aku kesah? :)

ok lah. mahu offline. esok dah sekolah. aduhh penat nya! nak ponteng boleh? haha. penampar nak? 
esok EM keluar dari hutan. taksabar! eh eh, anis pulak yang taksabar. hehe. mesti lahh taksabar. rindu whoaa! eleh, baru seminggu. nanti dia ada program, TIGA BULAN dalam hutan. hamekkaww! aduhh, jangan lahh hari tu sampai. eh, dah lah! membebel lagi pulak. kbai :)

p/s : goodluck untuk mereka yang amek SPM esok. do the best yaww! ;)

-Past- | -New-