Anis Neesa


shawl ber-style
10 November 2011 | 8:39 PM | 0 Words
10 November 2011

assalamualaikum :)

♥ piqa & nad 

wahhh. tengok dua orang budak atas ni. kemain lagi diorang yerr. tadi diorang lepak kat rumah anis and mintak anis ajar pakai shawl. anis punn bukan lah pandai sangat pakai shawl. so, anis cadangkan kat diorang untuk belajar malalui youtube je. kan senang. hehe. so, bersungguh-sungguh lah mereka berdua belajar pakai shawl. habis semua shawl keluar. shawl anis + shawl piqa + shawl nad. memang bersepah ar bilik anis tadi. berbelit-belit. anis yang naik pening. tapi memang best lahh lepak dengan diorang. taklah bosan. tu lahh gunanye kawann. betul tak? hmm,, betul betul betul! :)

tadi anis taksekolah. sebab? MALAS. haha. takdelah. ada hal yang takdapat di elakkan. panjang ceritanya. tapi takpayah lah cerita kat sini. :)

hmm,, rindu kat EM. dah tiga hari masuk hutan. tapi takpelah. sabar :)

oh! baru anis ingat! anis nak ucapkan takziah untuk hazriq. siapa hazriq? and kenapa takziah? hazriq tuu kawan anis lahh. or better dengan panggilan ayiq je. sebabnya anis cakap takziah, atuk ayiq meninggal tadi pagi. innalillah~ so sad. padahal, baru semalam petang anis nampak arwah atuk ayiq kat depan rumah dia petang semalam. macam sihat-sihat je. tup tup dengar berita pagi tadi, dah meninggal. memang terkejut sangat-sangat. macam taksangka. apa-apa punn, takziah untuk keluarga ayiq. 

setiap yang bernyawa pasti akan mati

p/s : rasanya, esok punn takdapat sekolah. erghh! harap-harap dapat sekolah. aminn~


-Past- | -New-