Anis Neesa


tagged #4
10 November 2011 | 10:23 PM | 2 Words
10 November 2011

assalamualaikum :)
wahh, dua kali anis post entry hari ni. bukan mem-bajet rajin. tapi i got tagged from budak comel ainulhusna. thanks dear for the tagged. tiga tagged yang lepas, anis dah satukan dalam satu entry. tagged kali ni adalah tagged keempat.
so, jom jawab pertanyaan daripada husna. :)

1) Ape bende yang korang paling sayang kat dalam dunia ni kecuali Allah, family, friends and boyfren?
    buku. even anis taksepandai mana. tapi saya suka belajar.

2) Korang suka warne ape? kenape?
    hijau. entah ek. macam simple and cool je. :D

3) Kalau marah, korang suka buat ape? kenape?
    suka membebel panjang-panjang sengsorang. nantilama-lama puas hati sendiri. hihi

4) Baca novel or surf internet, mana satu korang akan pilih?
    surf internet for sure. novel? so boring lol!

5) Tudung bawal, tudung sarung, shawl or syria yang menjadi pilihan korang?
    semua :)

6) Ape benda yang wajib ade dalam beg korang, masa korang hangout dengan family/frend kecuali purse? kenape?
    taksuka bawak beg bila hangout. just bawak handphone and duit letak dalam beg handphone je. hehe

7) Ape jename kasut/selipar yang menjadi pilihan korang?
    takkesah pape punn. sebab anis bukan seorang yang suka melaram. selipar jambam punn ok. haha :D

8) Ape bende barang yang paling mahal yang pernah korang beli?
    gula-gula sebatang seposen. haha. takde kot. sebab anis takkaya macam korang :)

9) Coklat or aiskrim mane satu pilihan korang? kenape?
    coklat. sebab coklat boleh bawak mana-mana je. aiskrim takboleh. nanti cair :)

10) First thing yang korang akan tengok pada seseorang bila jumpe dengan mereka apa? dan kenape?
      mata. sebab saya jeles. kenapa jeles? saya pakai cerminmata! :(

11) Apekah tabiat korang yang susah untuk dihapuskan dalam hidup korang?
      tidur mesti kena ada bantal peluk. kalau takde, memang takboleh tidur. ^^

tu lahh jawapan-jawapan anis. dah baca kan? ok, lagi sekali terimakasih husna. :)
no questions and no tagged from me because I'M SO LAZY ! :)


-Past- | -New-