Anis Neesa


2 in 1
22 December 2011 | 12:34 AM | 4 Words
22 Disember 2011 | 12.36am

assalamualaikum :)
i'm back darls! lamanya tak hapdet blog. sebab anis pergi merayap kat rumah makcik anis at batu pahat. pergi sana seminggu lebih. pergi berdua je dengan piqa. best yoo! nanti bila-bila anis post pasal ke-gonjol-an kitorang at sana. hehe. actually post kali ni khas untuk 2orang.

1. NURUL SYAHIRAH

semalam, 21 Disember 2011, genaplah umur syera 15tahun. happy birthday yang ke-15! syera ni adik nye piqa. tsemalam pergi birthday party dia ni lah. sampai penat eden menolong dia prepare. tapi takpe. anis dah anggap syera ni macam adik sendiri. dia ni kelakar tau. memang kalau ada dia, takkan senyap punye. hehe. pape punn, hope syera happy and jangan takut amik keputusan PMR! hehe.

2. NURUL AZWANITA

hey sayangs! hari ni genaplah umur awak 16tahun. happy birthday nita! love you lahh! hehe. nita is one of my best friend. dia ni ceria sangat. ada je bahan dia nak buat orang gelak. tapi janganlah buat dia marah. danger you know! haha. nita, wish you all good lucks and hope dapat apa yang awk nak dalam hidup awak and teruskan ke-happy-an awak sampai bila-bila! :)

btw, thanks pada yang dah follow anis. nanti anis follow awak semua ok. before that, follower yang ke-300 jatuh kepada...... JENG JENG JENG


actually ni kawan anis dari sekolah rendah sampailah sekarang. baru sekarang kau nak follow aku fatin! err. geram ni. takdelah. fatin baru je buat blog. korang followlah dia ok? fatin, aku promote blog kau. nak upah tau? haha :)

ok lah. bubye. assalamualaikum.

-Past- | -New-