Anis Neesa


nak jadi lelaki ke perempuan?
12 December 2011 | 1:08 PM | 0 Words
12 Disember 2011 | 12.53pm


assalamualaikum :)
bersih kann halaman rumah anis? tengok lah siapa yang sapu sampai berpeluh satu badan. penat you know. ni bahagian depan. yang bahagian tepi-tepi anis tak tunjuk lagi.
siapa empat orang kat dalam gambar tu? dari kiri : maisara, mira, nisha and satu-satunya kumbang, adik anis! hehe. kawan dia memang perempuan aje. jangan dia jadi lembut macam perempuan jugak sudah! hisyh! dijauhkan semua tuu.
haa! berkaitan dengan post anis kali ni. zaman sekarang ni, kenapa ramai sangat yang songsang? maksud anis, yang lelaki nak jadi perempuan and yang perempuan nak jadi lelaki. best sangat ke hapa? anis takfaham lah dengan pemikiran diorang ni. takboleh ke berfikir secara rasional and berlandaskan agama? ni tak, ikot nafsu.
kebanyakan nya, terpengaruh dengan kawan-kawan yang sememangnya nak menyesatkan. apa ke hal lah dengar cakap kawan yang tak betul. kalau diorang tu suruh makan makan taik, takkan lah nak makan jugak. tu memang patut digelar bangang @ bengap! sorry agak kasar bahasa. kita jangan lah jadi pak turut orang. takkan benda salah pun kita nak ikut.

*jadi macam ni jela senang. haha :D

apa agaknya motif orang zaman sekarang jadi macam ni? kebebasan? tak bebas ke jadi jantina diri sendiri. kepuasan? tak puas ke jadi jantina diri sendiri? entah lah. anis pun takfaham.
dalam hal macam ni, kita kenal kuat mempertahankan pendirian diri. jangan jadi lalang.
ok lah. nak membebel sampai sini je. last thing from anis......

|

|

|

|
\/
TARAAAA!!! haha. sila muntah :P

p/s : maybe tak update blog untuk beberapa hari sebab nak merayap :)

-Past- | -New-