Anis Neesa


tagged #5
11 December 2011 | 2:32 PM | 2 Words
11 Disember 2011 | 2.22pm

    
assalamualaikum :)
hari ni cuaca mendung kan? macam nak hujan. tapi hujan tak turun-turun punn.
dia hari yang mendung ni, anis nak jawab soalan-soalan tagged dari eqha. anis ingatkan musim men-tagged dah habis dah. rupa nya ada lagi. terimakasihh eqha sebab tagged anis.
jom start jawab soalan eqha. but anis terus jawab soalan jela. tak ikut prosedur asal. sorry eqha :)

1. Apakah perkara yang korang suka buat waktu lapang?
    surfing internet :)

2. Berapa jam korang tidur sehari?
    6jam or 5jam. sleepless. :D

3. Korang suka tengok kartun tak? jenis yang macam mana?
    suka! yang macam..... SPONGEBOB! yaa. i'm childish. :3

4. Korang suka kawan dengan orang yang macam mana?
    yang respect kita and bukan jenis "kawan makan kawan":

5. Berapa nombor phone yang anda pernah pakai?
    hmm..... 7 maybe.

6. Korang ada berapa adik beradik?
    actually 3. tapi my sister dah meniggal. so, sekarang tinggal 2. :)

7. Tempat paling jauh korang pernah bercuti di mana?
    Terengganu je. cuti-cuti Malaysia :)

8. Suka makan buah apa?
    buah tembikai! yummy!

9. Bosan tak baca blog eqha?
    takbosan punn. ok apa! :)

10. Korang bosan tak lepas jawab soalan eqha?
      taklah. mana ada bosan.

11. Kalau tak, boleh like page eqha?
      dah beres dah punn :)

ok lah! siap punn jawab. dah selesai sudah. harap eqha puas hati yeee. hehe :)


-Past- | -New-