Anis Neesa


tagged #6
29 December 2011 | 5:13 PM | 2 Words
29 Disember 2011 | 5.13pm

assalamualaikum :)
tagged kali ni datangnye daripada adik comel Nur Nabilah Hanim. terimakasih sebab tagged anis. :)
tapi macam biasalah kann, anis cuma jawab sahaja soalan daripada nabilah. yang lain-lain tu maaflah yerr,, KURANG RAJIN. haha :D


1. Awak dah berpunya belum ? If taken kasi tahu nama si dia :)
yaa. already taken by EM. nak nama ke? penuh ke pendek? haha. Muhammad Nazri bin Abdul Razak. sayangg awak :) *mood menggatal + miang

2. Lagu yang paling melekat di hati murni awak ?
Hanya Ingin Kau Tahu by Republik. serius melekat guna gam gajah lahh! takboleh lupa even agak kejiwangan. haha :)

3. Facebook, Twitter, Blogger, Youtube, Tumblr blablabla. Yang mana satu jadi pujaan hati?
facebook and blog :)

4. Adakah awak seorang kpoppers ? Kalau ta, selain tu?
tidak sama sekali. selain tu eh? hmm,, spoppers boleh tak? spongebob-poppers. haha.

5. 1st time korang bukak acc pesbuk time ?
time darurat! haha. takdelah. entahlah. takingat. banyak makan semut. :P

6. Benda yang most-most-most ditakuti ? harr harr 3 kali most :p
Allah SWT. kita Islam kann. :) *mood keagamaan

7. Sentimentalkah awak ? ngee ~
alamak! haha. dengan ini saya mengaku, saya seorang yang sentimental. huahuahua

8. Impian, angan-angan or day-dream awak ?
nak buka restoran. RESTORAN PIQANIS. stand for piqa and anis. haha. *merepek

9. Katakan lha awak dapat duit 1 juta money drop tuh. Awak-awak semua nak buat ape?
macam-macam lahh. tak tersenarai kat sini. but yang mostly nak buat ialah pergi tunaikan haji with my family. best nyee. :)

10. Pendapat awak fasal blog saya. Acane ? :D
comel and takserabut :)

11. Last word for me ?
keep good writings kat blog and goodluck for your next PMR, SPM, STPM nand so on lahh. hee :D


ok lah! dah siap punn jawab. harap Nabilah berpuas hati lahh yerr. sorry, no questions and tagged from anis. :)

p/s : ******* belum sehat lagi. makin teruk. ya Allah, sembuhkanlah *******. :(


-Past- | -New-