Anis Neesa


pernantian selama dua jam limapuluhtiga minit
28 January 2012 | 9:14 PM | 0 Words
28 Januari 2012 | 9.12pm

assalamualaikum 
heww heww. saya penat lahh. ini semua angkara dia! dia yang bertanggungjawab dalam hal ini. siapa?


semua salah kau kann syira? kau kena bertanggungjawab! belanja aku duapuluhlima batang aiskrim malaysia. haha. *ketawa kejam
tadi anis temankan ini minachi pergi rebonding rambut dia kat saloon peberet dia tuu. lama whoa tunggu dia! dah lahh kat saloon tuu ramai, and then rambut minachi sorang ni punye lahh tebal even pendek. so, berasap lahh punggung anis ni duduk menunggu dia. rasanya semua majalah yang ada dekat dengan anis, semua anis baca. majalah fesyen, majalah cina, majalah kereta, majalah sukan. semua anis baca. 2jam53minit tunggu dia rasa macam 2tahun53hari. *tipu

kesian tengok amoi tuu. bertungkus lumus meyiapkan rambut syira. chaiyok2 amoi! haha

lepas dah siap rambut si minachi ni, ngap-ngap lahh dulu kann. lapaq naa. habis je ngap, kena teman minachi ni shopping pulak. memang taksempat jadi lemak lahh apa yang anis ngap tadi, sebab semua dah burn, penat jalan! lenguh kaki eden. apa-apa punn, syira happy. tuu yang anis suka tengok. anis dah anggap syira ni macam adik anis sendiri. terimakasihh syira belanja aku chocolates tadi. banyak whoa! tenkiu-tenkiu :)

sayangg kau budak kecik! :)


-Past- | -New-