Anis Neesa


suka lawan duka
04 January 2012 | 10:19 PM | 4 Words
4 Januari 2012 | 10.19pm


assalamualaikum :)
hari ni hari first sesi persekolahan tahun 2012. and i'm in form5 yaww! hehe. bajet dah besar sangat lahh kan. takde maknanyee! hari first sekolah anis rasa dah macam sebulan sekolah. sebab kerja rumah punya lah berlambak. cikgu betul-betul takkasi chance nak berehat. yewlaa, kitorang kann tahun ni SPM. tak kesah lah kann. thats our responsibility untuk belajar.
kelas anis ada pelajar baru named Asyraf. taktahulah betul ke tak ejaannya tuu. yang lain, semua muka lama.
suka jumpa P4V hari ni. dah lama takjumpa. jangan cakap anis taksuka jumpa kawan-kawan lain pulak. anis sukaa.


mood suka sampai lah balik. and bila sampai je rumah, anis sedih sangat-sangat. anis tengok kat rumah anis banyak kasut kat luar, means ramai orang lahh. *taklah ramai sangat. rupa-rupanya, nenek anis sakit. anis masuk rumah, anis tengok ada jiran-jiran anis and pakcik angkat anis. semua tengah meleleh airmata. terkejut anis bila tengok nenek anis badan kejung and nafas tersekat-sekat. Ya Allah. tuhan je yang tahu perasaan anis. apa lagi, menangis lahh anis kann. tapi alhamdulillah nak dekat maghrib tadi, nenek anis dah ok. syukur sangat-sangat.
yang paling buat anis rasa tersentuh, anak-anak jiran anis, diorang masih kecik-kecik lagi. diorang kann rapat dengan nenek anis. diorang menangis kat tepi nenek anis. sedih bebeno diorang. sayang betul diorang kat nenek anis. tapi syukur sangat nenek anis dah ok sekarang. Terima kasih, Ya Allah. :)
hari ni hari first adik anis sekolah kat sekolah rendah. excited tau dia. takhabiss2 cerita dia. kawan dia gitu lah, kawan dia gini lah, macam-macam. tahu lah ramai kawan baru. hehe.
ok lah, nak tengok tv. bubye :)


-Past- | -New-