Anis Neesa


tagged #7
01 January 2012 | 1:50 PM | 2 Words
1 Januari 2012 | 1.49pm


assalamualaikum :)
HAPPY NEW YEAR 2012! masih takterlambat lagi kann untuk anis wish korang. hari ni baru 1januari. mesti korang semua dah tanam macam-macam azam untuk tahun 2012 ni kann. asalkan benda baik takpelah. jangan benda jahat pulak. hehe. tapi anis tahu korang semua baik kann? :)
ok lah. anis dapat hadiah tau sempena 2012 ni. hadiah daripada adik Zahrah! nak tahu hadiah apa? anis ras akorang dah tahu kot. hadiahnya ialah being tagged by her. hehe. and macam biasalah, anis jawab soalan je. no questions and no tagged from me.

1. Apakah hobi awak?
    blogging and merayap. :)

2. Suka kartun apa?
    SPONGEBOB ofcourse!!! haha.

3. Suka duduk hostel tak?
    TAK SUKA!!

4. Suka tengok cerita apa?
    banyak lahh. taktersenerai kat sini.

5. Apakah azam untuk 2012 ni?
    dah semestinya nak excellant dalam SPM 2012. :)

6. Korang pandai berbahasa English?
    50-50 lahh. tak terer macam awak. :)

7. Blog saya buruk ke cantik? tolong jawab :)
    cantik. simple je. takheavy sangat :)

8. Warna korang paling suka? Kenapa?
    black : simple and stylo
    green : tenang je bila pandang. menenangkan.

9. Pengalaman paling manis dan pahit korang?
    manis : tengok parents happy. thats more important for me :)
    pahit : minah rempit jatuh motor! maluu! haha. jatuh motor lol. :P

10. Korang rasa muka korang masa tahun 2020 camne?
      macam Selena Gomez. haha. takdelah. gurau je. entah lahh ek.
      more matured maybe.

11. Solan-soalan yang saya bagi ni cepumas ke tak?
      bukan cepumas. tapi cepurak. cepu-perak. haha. tak punn :D


SETTLE! semoga adik Zahrah berpuas hati dengan jawapan anis yang merepak-meraban ni. :)
ni nak habaq mai, maghrib semalam kann hujan lebat kat tempat anis. pokok cempedak di luar pagar. eh eh silap. pokok cempedak sebelah rumah anis tumbang. pokok tu besar woo! yang anis bersyukur sangat, tak kena rumah anis. dah lah bilik anis betul-betul sebelah pokok tuu. bohong lah takkena langsung. kena sikit lahh. yang bahagian ranting-ranting and daun-daun. dah lah anis kat bilik masa pokok tuu tumbang. baru lepas solat maghrib. alhamdulillah, tuhan masih melindungi keluarga anis. 
ok lah! nak teman mak anis pergi kenduri :)


-Past- | -New-