Anis Neesa


tagged #8
27 January 2012 | 5:09 PM | 0 Words
27 Januaru 2012 | 5.08pm


assalamualaikum 
tanpa melengahkan masa and melalut entah apa-apa, anis nak menjawab soalan-soalan yang di tag daripada violet

1. Berapa bilangan ahli keluarga?
    ayah + emak + anis + adik = 4orang je

2. Teringin nak ke negara mana?
    - Mekah, Arab Saudi
    - Paris, France

3. Sikap lelaki/perempuan yang tak digemari?
    hipokrit, selfish, tak hormat orang lain, berlagak

4. Hobi?
    surfing internet of course :)

5. Apa perasaan anda kalau laptop buat hal?
    rasa macam nak hempas atas lantai je :D

6. Alat musik yang disukai?
    gitar. tapi takreti main even toncet dah ajar berkali-kali. LEMBAB! haha :D

7. Colour yang digemari?
    green, grey, black and white :)

8. Kalau ada adik yang suka kacau keamanan anda, nak buat apa erk?
    tengking je. confirm nanges. haha. lepas tuu kita pulak akan nangis sebab parents marah. pfftt =='

9. Apa anda buat, kalau sakit hati?
    senyap je. lepas tuu, masuk bilik, membebel sendiri. lalalala~

10. kartun favourite?
      SPONGEBOB ofcourse!! haha :D

11. jenama telefon yang bagi anda best?
      Nokia, SE, Samsung

eh, dah habis dah. hehe. nak lebih-lebih pulak kann. harap violet berpuas hati dengan jawapan anis. btw, terimakasihh violet sebab tag anis :)

p/s : now is spongebob time. hee :D


-Past- | -New-