Anis Neesa


Dah Takde Tapi Jadi Macam Tu Pulak ?
05 February 2012 | 9:39 PM | 0 Words
assalamualaikum 


heyy, i'm sad. erghh. please Allah, stop this feeling. sedih bukan kerana lelaki or duit or cinta or whatever. but sebab kawan yang bernama ********. sorry cannot mention. korang dah tahu kann pasal dia ny? apa? taktahu lagi? baca SINI
tadi petang, anis + fatin + nadia pergi melawat ******** dekat Hospital Sultanah Aminah, Johor Bahru. sangat menyedihkan. even gangguan dah takde dalam badan dia, tapi kesan nya, dia sekarang di tempatkan di wad psikiatri. kesiann kann? jahat punyee syaitan yang kacau dia sampai jadi macam tuu!
masa masuk je wad tuu, serius anis rasa takut. sebab yang kat dalam tuu, semua pesakit kurang siuman or senang cakap, gila. anis taksampai hati sangat-sangat bila tengok ******** tinggal kat wad macam tuu, serius sedih giler.memang lahh masa kat hospital anis taknangis. cover lahh kann. sebab ada fatin, nadia, keluarga dia. tapi bila balik je, memang meleleh airmata. anis taksangka giler dia boleh sampai jadik macam tuu. dulu anis happy-happy dengan dia. tapi sekarang dia jadik macam tuu.

Ya Allah,
Engkau sembuhkanlah ********.
Kurangkanlah penderitaan dia Ya Allah.
Bantulah dia menjalani hidup dia.
Ringankanlah beban dia Ya Allah.
Sesungguhnya hanya padamu kami memohon.

ok, tears began to drop. got to go. bubye :(

p/s : rindu moments dengan ******** badly and seriously. :(


-Past- | -New-