Anis Neesa


Happy Belated Birthday Ismaniza !
13 February 2012 | 8:44 PM | 0 Words
assalamualaikum 
dah lama anis tak hapdet blog. rindu mehh nak menaip. almakumlah bila dah form5 nihh, kerja makin bertambah, segala-galanya bertambah. sampai taksempat nak bukak lappy. menghadap buku je. cehh. macam bajet-bajet rajinn je kann anis ni. hehe.

anis luangkan masa kejap bukak lappy ni untuk hapdet post untuk my beloved one.


taraaa~ mempersembahkann, ISMANIZA BINTI AMAD BAHRI.

amad bahri? macam familiar kann bagi orang-orang Kota Tinggi. haha. sendiri mau ingatlahh. hehe. ok, semalam, 12Februari2012 birthday ini budak kecik tauu. yang ke-17.


♥ HAPPY BIRTHDAY SAYANG ! 


aku nak wish kau happy selalu. aku harap kita berkawan sampai bila-bila and persahabatan antara aku, kau, nita and diyana takkan pernah putus. aku doakan kau bahagia, kau dapat apa yang kau nak, kau boleh jadi tempat aku mengadu sampai bila-bila and kau jadi yang terbaik untuk family kau. and lastly aku nak cakap yang..................

AKU SAYANG KAU SANGAT-SANGAT BUDAK KECIK!

p/s : terimakasihh ayah untuk segala-galanyaa. *tetibe


-Past- | -New-