Anis Neesa


Selamat Jalan Romeo
04 February 2012 | 9:51 PM | 2 Words
assalamualaikum 


selamat balik ke KL wahai toncetku. berambus kau. haha. tadi petang dia dah balik KL. anis sempat lahh jugak lepak dengan dia and tengok dia balik. gambar atas yang bajet-bajet handsome dengan motor yang konon-konon hebat ni kat rumah dia lahh. aku sure kau mesti rindu aku gila-gila nanti betul tak? mana tak nyee, aku kann tempat kau kesat hingus. kau memang serabai. errk =.=

enough with toncet. oh ya, anis nak say something :

SALAM MAULIDURRASUL UNTUK SEMUA UMAT ISLAM

bersama-samalah kita menghayatinya and jangan lupa berselawat tau!
majulah ISLAM untuk dunia! haha. dah macam apa entah. :D

p/s : esok nak melawat ******** tapi ada masalah sikit. hmm,, :(



-Past- | -New-